Etomer Technologies blev stiftet i januar 2005 af Tom Lundgren-Beck.

Etomer Technologies er primært en grossistvirksomhed.  Vi fokuserer på et tæt samarbejde med udvalgte forhandlere. Vort hovedmarked er Skandinaven.

Da vi imidlertid for tiden er tyndt repræsenteret på Sjælland, sælger vi nu også til private - dog kun efter forudgående aftale, så du ikke kører forgæves, da vi kan være ude. Ikke alle produkter er på lager på kontoret, så også derfor er det en god ide at ringe i forvejen, så vi kan aftale tid og pris.

Tom Lundgren-Beck har en baggrund på over 30 år i elektronikbranchen – bl.a. fra 1997-2003 som adm. direktør for to store elektronikfabrikker i Kina og Taiwan - og har et et stort netværk og stor erfaring med produktion, handel og kvalitetskontrol med produkter fra Asien.

Etomer udvælger nøje alle sine leverandører og fabrikker. Vi har et tæt samarbejde med fabrikkernes ledelse og udviklingsafdeling, og vi sørger for, at alle produkter bliver modificeret, så de passer til og møder de skandinaviske krav og bestemmelser. Vi sikrer OEM og aftaler om eneforhandling.

Etomer fører løbende kvalitetskontrol med alle de produkter, vi fører, og vi har eget kvalitets- og kontaktcenter i Hong Kong, der udfører kvalitetskontrol på alle forsendelser, før produkterne forlader fabrikkerne.

Etomer’s nøgleord er:

  • KVALITET - Vi sikrer kvaliteten hos vores producenter allerede før forsendelsen afgår, så vi bruger ikke tid og penge på at returnere defekte produkter.

  • SIKKERHED - Produkterne bliver godkendt lokalt, så de opfylder skandinaviske standarter og krav.

  • PRIS - Vi kender og forstår asiatisk forretningskultur, så vi ved, hvordan vi skal forhandle for at få de rigtige priser.